Hos Treasure Atelier (herefter TAC) er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, vi modtager. Vi ønsker at være åbne og gennemsigtige omkring vores behandling af dine personlige data. Derfor har vi en politik, der beskriver, hvordan dine personoplysninger behandles og beskyttes. Vi er ansvarlige for personlige oplysninger, der leveres på www.treasureatelier.com, og vi videregiver kun personlige oplysninger til vores leverandører/samarbejdspartnere, hvis det er nødvendigt i forbindelse med den service, vi leverer til dig.

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside. 

INDSAMLING AF OPLYSNINGER

TAC indsamler oplysninger om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på hjemmesiden, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver en bestilling og/eller deltager i konkurrencer, og du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af et køb i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du besøger og/eller handler online på webshoppen
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du opretter en brugerkonto
  • Når du deltager i en konkurrence 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV 

Ved at indtaste dine oplysninger og tilmelde dig nyhedsbrevet giver du os samtykke til, at vi kan sende dig vores nyhedsbrev. Det er kun TAC der modtager og har adgang til dine oplysninger, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke via afmeldingslinket i bunden af ethvert nyhedsbrev. 

OPRETTELSE AF BRUGERKONTO

Når du opretter en konto ved TAC, behandles dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Dette betyder, at dine personoplysninger behandles fortroligt. Formålet med at indsamle dine oplysninger er at oprette en konto til dig, hvorved du kan få adgang til din ordrehistorik, gemme flere leveringsadresser og komme hurtigere igennem checkout.

Du kan til enhver tid kontakte os på tina@treasureatelier.com og få udleveret en kopi af de personoplysninger, vi har om dig. Derudover kan du altid bede os om at berigtige forkerte oplysninger, slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine oplysninger. Såfremt du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger er du også velkommen til at rette henvendelse på ovenstående mailadresse eller pr. telefon på +45 7022 4770.

Hvis du ønsker at din konto slettes kan du til enhver tid skrive en e-mail til tina@treasureatelier.com og bede om, at din konto slettes. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet. 

ANVENDELSE AF OPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af brugerkonto
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik og analyse af trafik på hjemmesiden
  • Tilmelding til lagerupdates
  • Øvrige markedsføringstiltag, herunder e-mailpåmindelser om produkter i din indkøbskurv 

ØVRIGE MARKEDSFØRINGSTILTAG

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke. Vi benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve, men du vil kun modtage nyhedsbreve fra os såfremt du har givet aktivt samtykke dertil. Dette kan give i forbindelse med køb eller andre steder på hjemmesiden.

TAC fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke information om vores brugers brug og navigation på vores webside, og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Læs mere i vores cookiepolitik, som du kan finde her

VIDEREGIVELSE TIL ANDRE DATAANSVARLIGE

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Derudover anvender TAC cookies til følgende overordnede formål; funktionalitet, webstatistik samt salg og annoncering. 

Funktionelle cookies

De funktionelle cookies anvender vi for at sikre os, at vores online shop fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet omfatter at kunne tilføje varer til indkøbskurven og gennemføre en handel. Der gemmes ingen personlige informationer og disse cookies slettes automatisk, når browseren lukkes. 

Tredjepartscookies

Vi benytter servicen Google Analytics til at samle webstatistik. Cookies fra denne udbyder giver os mulighed for blandt andet at se, hvilke sider der bliver besøgt på sitet, hvor trafikken kommer fra, osv. Informationerne anvender vi til at måle og forbedre brugernes oplevelse samt at følge op på salg og annoncekampagner. Derudover benytter vi samarbejdspartnere, som hjælper os med at registrere brugeradfærd, lønsomhed af online marketing aktiviteter samt at levere målrettede online annoncer, når du besøger andre websites. Disse services anvender til tider tredjepartscookies leveret af vores samarbejdspartnere. Til måling og optimering af salg anvender vi følgende services: Facebook, Google AdWords, Google Analytics. Derudover benytter vi Facebook Pixel til at måle konverteringerne af vores annoncer på Facebook. 

OVERLADELSE TIL ANDRE DATABEHANDLERE

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det fragtfirma vi anvender. Ligeledes overlades dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på TACs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på TACs vegne og i overensstemmelse med TACs instruks. 

OVERFØRSEL TIL TREDJELAND

Dine personoplysninger overføres til USA, da TAC benytter sig af serviceydelser fra Mailchimp, som har tiltrådt det såkaldte EU-U.S Privacy Shield Framework. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA, når virksomhederne har tiltrådt Privacy Shield Framework. Du kan læse mere på www.privacyshield.gov. 

SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af punktet om anvendelse af personoplysninger. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form. Oplysninger som vi behandler i forbindelse med køb opbevares 5 år i overensstemmelse med reglerne i bogføringsloven. 

DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har derudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig. 

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på tina@treasureatelier.com. 

ÆNDRING OG SLETNING AF OPLYSNINGER

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på tina@treasureatelier.com.

KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller telefon. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.